PONUDBA

Načrtovanje notranje opreme je lahko za posameznike povsem različna izkušnja, saj se ljudje razlikujemo glede na predhodno znanje o materialih in možnostih izdelave. Za peščico, ki že ima točno določene ideje in predstavo o končnem izdelku, je ta proces zelo vznemirljiv in se ga veselijo. Ostalim pa opremljanje prostorov predstavlja velik izziv z ogromno neznank, s katerimi se je težko spopasti sam. Zato v Mizarstvu Sušnik velik poudarek dajemo pogovoru s stranko, torej poslušamo vaše želje in jih z nasveti dopolnjujemo. 

Naša ponudba se v grobem deli na 3 kategorije, v vsaki izmed njih pa je opisan postopek, ki opisuje potek od prvega pogovora z nami pa do čudovito opremljenega prostora.

Opremimo stanovanje, hišo ali sobo po meri in vaših željah.

Izdelujemo pisarniško pohištvo in izložbeno pohištvo za trgovine v sodelovanju s partnerskimi podjetji.

Izdelujemo letvena dna, leseno športno opremo, unikatne izdelke za malčke in drugo. Nudimo tudi posebne storitve na naših strojih (CNC rezkanje, žaganje, robljeno lepljenje …)

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.