OSTALA PONUDBA

Latoflexi, lesena športna oprema, unikatni izdelki za malčke in druge storitve

V podjetju radi razvijamo nove izdelke in se s tem prilagajamo razmeram na trgu. Zato smo v zadnjih letih odprli dve novi kategoriji in sicer proizvodnjo lesenih športnih pripomočkov in unikatnih izdelkov za naše najmlajše. Obe kategoriji imata spletno trgovino, kjer se je možno izdelke naročiti.

Spletna trgovina z leseno športno opremo.

ŠTORKLJA NOVOROJENČEK

Spletna trgovina z izdelki za naše najmlajše.

Praktično od obstoja podjetja se ukvarjamo tudi z izdelavo letvenega dna oziroma latoflexov. Omogoča boljše dihanje in zračenje postelje, obenem pa ponuja maksimalno udobje. Naročite jih lahko na spletni trgovini ali pa jih prevzamete na našem naslovu. Ponujamo tudi dodatne storitve kot so obdelava na CNC stroju, žaganje, robljenje in drugo.

LETVENO DNO - LATOFLEX

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.