O NAS

ZGODBA PODJETJA

Zgodba podjetja Mizarstva Sušnik sega v leto 1994, ko sta Marko in Marta Sušnik zgradila delavnico in vanj postavila prve stroje. Leta trdega dela so obrodila sadove in tako sta postopoma povečevala poslovne prostore in uvajala nove tehnološke spremembe. Družinsko podjetje je do sedaj speljalo že mnogo projektov na različnih ravneh, v zadnjem času pa se je specializiralo prav za izdelavo notranje opreme po meri in opremo poslovnih prostorov.

Po mnenju strank je največja vrednost storitev in izdelkov podjetja prav v prilagodljivosti in usmerjanju. Z nasveti namreč stranke spodbudimo k širšemu razmišljanju in tako pridemo do bolj uporabnega in cenovno primerljivega končnega izdelka.

Marko in Marta Sušnik
Marko in Marta Sušnik na Celjskem sejmu ob prejemu priznanja za NAJ IZVAJALCA 2022

TEHNOLOGIJA

Natančna, hitra in kvalitetna izdelava notranje opreme je možna le ob podpori sodobne strojne in programske opreme. Tega načela se v podjetju dobro zavedamo, zato smo leta 2009 kupili CNC stroj, na katerem izvajamo najpomembnejše proizvodne operacije. Ob podpori drugih strojev, kot so robna lepilka, krožni žagalni stroj, stiskalnica in drugo, je končni izdelek brezhiben. 

V letu 2022 smo dokupili programsko opremo za izris pohištva in avtomatiziran proces proizvodnje. To nam omogoča hitrejšo in bolj optimizirano proizvodnjo, hkrati pa se lahko glede na želje strank bolje prilagajamo. Omeniti gre tudi manjšo možnost napak in posledično manj kompleksno montažo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.