Piklerjev trikotnik

Igralo, ki navdušuje


Piklerjev trikotnik je plezalo in igralo, ki je namenjen vsem otrokom med 6. mesecem in 6 letom starosti. Vzpodbuja razvoj pravilne drže otroka, služi kot pomoč pri vstajanju in prvih korakih. Otroci skozi igro poskrbijo za urejen razvoj motorike in drugih spretnosti, ki jih bi sicer težje osvojili glede na sodoben način življenja.

Ogrodje Piklerjevega trikotnika je narejeno iz vezanega, palice pa iz bukovega lesa. Igralo je zložljivo, tako da ne zasede veliko prostora, ko ni v uporabi. Dimenzije postavljenega so 100cm x 79,5cm x 81,5 cm. Na voljo je tudi deska, ki služi tudi kot tobogan ali plošča za plezanje (dimenzije 152cm x 38 cm). Rok dobave 1-2 dni.

Za več informacij pokličite na 051 872 442 ali obiščite spletno stran Štorklja Novorojenček, kjer lahko najdete še druge podobne izdelke.

Naročite Piklerjev trikotnik

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.